До ужгородського органу доходів і зборів надійшло 45 письмових звернень

До ужгородського органу доходів і зборів надійшло 45 письмових звернень

29.08.13 13:23 0 913
З початку року до ДПІ у м. Ужгороді громадяни звернулися на сім разів більше, ніж у січні – серпні 2012. Платники хотіли отримати роз’яснення та повідомляли про факти недобросовісного ставлення до податкового законодавства.

Зазначимо, що важливим є й особисте спілкування посадових осіб інспекції з громадянами, воно сприяє створенню довірливих, партнерських взаємовідносин. Так, з початку року посадовці ДПІ у м. Ужгороді провели 48 прийомів, в основному під час цих зустрічей громадян цікавив порядок отримання податкової знижки.

Крім того, жителі м. Ужгорода керуючись своїм законним правом на доступ до публічної інформації надіслали п’ять запитів на адресу податкової інспекції обласного центру Закарпаття. Фахівці Міндоходів розглянули їх і надали вичерпні відповіді у встановлені законодавством терміни.

Нагадаємо, що звернення та запити на публічну інформацію громадяни можуть подати за адресою: 88000, м. Ужгород, вул. Духновича, 2, Зал №3 Центру обслуговування платників податків або за телефоном: 61-71-25.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: ковельський НВК ...

КОМЕНТАРІ