Вийшов з друку 32 номер журналу «Вісник податкової служби України»

Вийшов з друку 32 номер журналу «Вісник податкової служби України»

29.08.13 13:14 0 987
Тему номера присвячено актуальним питанням обліку послуг з охорони підприємства, адже кожному підприємству доводиться вирішувати проблему збереження власного майна та захисту бізнесу (с. 12).

У статті «Продаж рухомого майна: особливості оподаткування» висвітлюються питання обкладання податком на доходи фізичних осіб доходу, отриманого від продажу рухомого майна (с. 28).

Погляд журналістів на відносини роботодавця і найманого працівника, ведення бізнесу загалом і організацію власної справи, а також нюанси відкриття-закриття підприємства читайте на с. 50.

Гість номера — президент Академії фінансового управління Тетяна Єфименко, яка ділиться своїми думками про податки, реформи у цій галузі, очікувані зміни і їх доцільність, відповідає на запитання, що виникають у нас з вами (с. 41).

Митній справі на сторінках журналу приділяється велика увага. Черговий випуск рубрики для всіх суб’єктів ЗЕД та працівників митниць Міндоходів України - на с. 57.

Як зазначив головний редактор видання Петро Кричун, читачів уже з вересня очікують нові зміни. Наступний — вересневий номер журналу вийде під новою назвою «Вісник Міністерства доходів і зборів України». І з цього моменту розпочнеться новий етап життя видання. «На вас, шановні читачі, чекають нові проекти, події, і як завжди — професійна допомога фахівців Міністерства та всієї професійної спільноти, яку «Вісник» починає об’єднувати навколо себе», - наголосив Петро Кричун.

Нагадуємо, оформити передплату офіційного видання Міністерства доходів і зборів України платники податків зможуть у філії ДП «СВЦ Міндоходів України» в Івано-Франківській області, яка знаходиться за адресою: 76018 м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, к. 105 Тел.: (0342) 77-19-29

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Чернігові розпочався ...

КОМЕНТАРІ