У Львівській області свободівці Городка облаштували дитячий майданчик

У Львівській області свободівці Городка облаштували дитячий майданчик

29.08.13 13:40 0 953
Депутати Городоцької міської ради від ВО "Свобода" Михайло Домбрич та Тарас Орнат вирішили облаштувати в м. Городку на занедбаній ділянці біля дитсадка дитячий майданчик. Схвально відгукнулися на ініціативу депутатів і мешканці багатоквартирних та приватних будинків, котрі мають дітей.

Довелося добре попрацювати, аби звільнити територію від мотлоху, далі йшли роботи з засипання рову. Нині майданчик цілком відповідає своєму прямому призначенню-тут встановлено гойдалки, дитячі будиночки, спускові гірки, човники та інші атрибути дитячих ігор. То ж і не дивно, що тепер тут весело щебече дітвора, а поблизу на розмальованих лавках відпочивають дорослі, в очікуванні, коли набавляться їхні діти та онуки. І в розмовах часто чуються слова вдячності тим, хто подбав про таке диво для дітей.

А свободівці висловлюють щиру вдячність тим, хто на їх прохання активно долучився до спільної благородної справи. Це, зокрема, депутати Городоцької районної ради від ВО "Cвобода" Василь Цуньовський, Ігор Дуць; Городоцької міської ради - Людмила Баб'як, депутат Львівської облавної ради Галина Пирч та багато підприємців і мешканців мікрорайону. Допомагали в облаштуванні майданчика і члени МГО "Сокіл", яку очолює Андрій Хамик.

Загалом на облаштування майданчика витрачено понад шість тисяч гривень. Та роботи ще повністю не завершено: необхідно придбати дошки на паркан, на якому методом графіті будуть виконані дитячі малюнки. Планується також обгородити майданчик металевою сіткою.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ