В Чернігівській області у обласному Управлінні ДСНС відкрито консультаційний центр (фото, відео)

В Чернігівській області у обласному Управлінні ДСНС відкрито консультаційний центр (фото, відео)

29.08.13 13:10 0 910
28 серпня у Чернігові відбулося відкриття консультаційного центру в адміністративній будівлі обласного Управління ДСНС по пр-ту Миру, 190-А. На даному заході були присутні представники громадськості, засобів масової інформації та рятувальники.

Під час відкриття центру виступили заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолій Бойко, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації Сергій Болдирев та начальник Управління ДСНС у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк.

Вони зазначили, що у консультаційному центрі фізичні та юридичні особи незалежно від форми власності та виду діяльності можуть безкоштовно отримати вичерпну та достовірну інформацію, необхідну їм для безпечної життєдіяльності, для ведення підприємництва, а також про державну політику у сфері цивільного захисту загалом, про роботу рятувальників, дії населення в разі виникнення надзвичайних ситуацій тощо. Саме для цього центр обладнаний необхідною комп’ютерною, відео й оргтехнікою. У ньому чергуватимуть досвідчені фахівці, які зможуть відповісти громадянам на будь-які запитання у сфері діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а вразі необхідності - залучити до надання консультацій фахівців та експертів інших підприємств, установ і організацій. Виступаючі зазначили, що людям не обов’язково приїздити на консультацію особисто. Поставити запитання і отримати відповідь можна за допомогою телефону або електронної пошти.

Аналогічні центри поступово починають функціонувати у кожному регіоні при територіальних управліннях ДСНС України в областях.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Meridian ...
Наступна новина: Волинська область: під час ...

КОМЕНТАРІ