Фіналісти діаспорного чемпіонату світу: Придністров’я і Естонія

Фіналісти діаспорного чемпіонату світу: Придністров’я і Естонія

29.08.13 13:10 0 907
Діаспорні збірні Естонії та Придністров’я у фінальному матчі II-го чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд розіграють титул найсильнішого.

Це стало відомо після півфінальних матчів, які завершилися 28 серпня. У першому півфіналі зустрілися збірні Канади та Придністров’я. В основний час суперники сильнішого не виявили, обмінявшись голами в кожному з таймів. За п’ять хвилин до фінального свистка стався епізод, який у підсумку суттєво вплинув на перебіг подій у матчі. Канадці з порушенням правил зірвали атаку суперника, після чого на полі виникла потасовка. У підсумку два гравця збірної Канади було вилучено. Свою чисельну перевагу збірна Придністров’я реалізувала аж в додатковому часі. Наприкінці першого тайму додаткового часу придністровці організували гольову атаку, яку ударом в один дотик вдалося завершити нападнику збірної Придністров’я (2:1). Тим самим канадці, як і минулого року на діаспорному чемпіонаті, який теж відбувся в Тернополі, поступилися з мінімальним рахунком придністровцям, останні ж вибороли путівку до фіналу.

У другому півфінальному матчі доля путівки до фіналу вирішилася вже в перші 20 хвилин півфінального поєдинку між збірними Естонії та Румунії. Естонці двічі змусили захисників команди-суперника помилитися, як підсумок два голи, які румунам, незважаючи на певні потуги, ліквідувати не вдалося.

Отож, у вирішальному матчі чемпіонату, який відбудеться 29 серпня, на Тернопільському міському стадіоні, зустрінуться діаспорні збірні Придністров’я та Естонії.

Початок матчу о 18.00 год. Вхід вільний.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Meridian ...
Наступна новина: Волинська область: під час ...

КОМЕНТАРІ