Тернопілля: Михайло Головко взяв участь у відзначенні Дня Незалежности на Лановеччині

Тернопілля: Михайло Головко взяв участь у відзначенні Дня Незалежности на Лановеччині

29.08.13 15:18 0 1048
Доброю традицією на Лановечинні є урочисте відзначення Дня Незалежності України. Цього року у кількох населених пунктах святкові заходи співпали з відзначенням першої писемної згадки про населені пункти. Святкові заходи відвідали свободівці – народний депутат України Михайло Головко, депутати районних міських і сілких рад.

Зокрема, 25 серпня 2013 року у селі Борсуки, що на Лановеччині, відбулися урочисті заходи з нагоди 550-ти річчя села. З нагоди свята відбувся святковий концерт за участі народних колективів краю, проводилися вікторини і конкурси, переможці яких отримали цінні подарунки.

"Усі ми знаємо, що з села починається країна, а тому першочерговим завданням влади зараз має бути відновлення гідного життя саме тут. - зазначив депутат-свободівець Михайло Головко у вітальному слові. - Дуже прикро, що на 22-му році незалежности ми змушені відстоювати і боротися за наші права, соціальну справедливість. Конституція і закони — лише на папері. Десятки патріотів і досі сидять у тюрмах за свої переконання. Але ми не здаємося і малими кроками йдемо до нашої спільної перемоги".

Цього ж дня Михайло Головко завітав на святкування дня села у Передмірку Лановецького району. Вітаючи громаду села зі святом, він наголосив: "Приємно, що на таких святкуваннях ми не забуваємо про наші традиції, пропагуємо нашу культуру, пісню і мову. Усі ми є свідками, що влада забула про село і не приділяє жодної уваги розробці сільських економічних, гуманітарних і культурних програм. Усі кошти спрямовують на силові структури, східні області і забаганки цього окупаційного режиму. Проте із приходом фракції націоналістів у парламент ситуація в політичному житті країни кардинально змінилася. Нам вдалося здобути не одну значну перемогу, але наша боротьба триває. Звичайно, що ця банда так просто не відступить, тому ми разом повинні докласти всіх зусиль, щоби влада змінилася і ми отримали українського президента, український уряд і український парламент".

Радо вітали народного депутата Михайла Головка і у селі Снігурівка під час урочистостей з нагоди Дня Незалежности України. "Ми повинні пам'ятати, якою ціною нам вдалося здобути цю незалежність, а також маємо розуміти, що потрібно прикласти багато зусиль, аби Україна була за змістом українська, - наголосив у вітальному слові Михайло Головко. - Проти нас ведеться війна, ми фактично перебуваємо у режимі внутрішньої окупації. Цього року вперше за роки незалежності на армію виділили менше коштів, як на міліцію. Ця влада боїться власного народу. Але боротьба триває, і чим більше цей режим використовує репресивний апарат проти українців, тим швидше нам вдасться здобути справжню незалежність"!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ