Кримські міліціонери знайшли і повернули викрадену дівчинку матері ( )

Кримські міліціонери знайшли і повернули викрадену дівчинку матері ( )

29.08.13 18:09 0 910
Завдяки професійним діям співробітників кримської міліції ввечері 28 серпня була затримана жінка, підозрювана у викраденні дитини, зниклої 27 серпня в Керчі. Дівчинка повернута матері, її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Як розповів заступник начальника - начальник кримінальної міліції Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим полковник міліції Олександр Суворов, співробітникам Керченського міськуправління надійшла інформація про те, що в одному з селищ поблизу Феодосії в приватному будинку оселилася жінка, схожа за описом на складений фоторобот.

Оперативники відразу ж виїхали за вказаною адресою, де і затримали підозрювану.

Зловмисницею виявилася 21-річна мешканка Дніпропетровської області, яка раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки. Також було встановлено, що в 2011 році жінка звільнилася з місць позбавлення волі, проживала на знімній квартирі в Джанкої і ніде не працювала. З її слів, вона часто їздила в Керч, Феодосію та інші міста Криму, де у неї були знайомі. Причину свого вчинку підозрювана пояснити не змогла, посилаючись на те, що перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

Жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Відкрите кримінальне провадження кваліфіковано за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України - незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, 26 серпня ц.р. в чергову частину керченської міліції звернулася з жінка із заявою про викрадення дочки.

Зі слів матері, передбачуваною підозрюваною була дівчина віком близько 19-21 роки, зріст близько 160 см, худорлявої статури, волосся світле, фарбовані, злегка в'ється.

Орієнтування з прикметами підозрюваної були передані всім підрозділам кримської міліції та розміщені у засобах масової інформації.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі скульптурну ...
Наступна новина: Кримські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ