Суд відправив злочинний дует на 3,5 роки за ґрати

Суд відправив злочинний дует на 3,5 роки за ґрати

29.08.13 18:21 0 928
Нещодавно у Печенізькому районі Харківської області було оголошено вирок суду двом місцевим жителям. Вони звинувачувалися у скоєнні крадіжки металевих виробів з дачного будинку.

Події, через які молодики опинилися на лаві підсудних, сталися наприкінці березня поточного року в одному із населених пунктів Печенізького району. Двом товаришам дуже захотілося влаштувати собі кримінальні пригоди. Протягом ночі у пошуках легкого заробітку вони без запрошення «відвідали» господарську будівлю дачного домоволодіння, пошкодивши замок на її дверях.

З чужої домівки крадії поцупили два електродвигуни та електронасос, які вже наступного дня продали незнайомцям. Через три доби парубків затримали працівники Печенізького селищного відділу міліції Чугуївського РВ. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше сховище).

Як з’ясувалося, обидва хлопця вже мали спільне кримінальне минуле. Вони були засуджені за скоєння корисливого злочину Печенізьким районним судом до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком. Обидва злочини були скоєні у неповнолітньому віці, однак суд вирішив, що виправлення, виховання, соціальна реабілітація крадіїв та попередження вчинення ним нових злочинів неможливі без ізоляції їх від суспільства.

Тому, суд приєднав невідбуту частину покарання за попереднім вироком до нового строку та остаточно призначив їм 3,5 роки позбавлення волі кожному.

ВЗГ ГУМВС України в

Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримські міліціонери ...
Наступна новина: У Львові через невиконання ...

КОМЕНТАРІ