Волинь: заклади бюджетної сфери області стовідсотково готові до роботи в осінньо-зимовий період

Волинь: заклади бюджетної сфери області стовідсотково готові до роботи в осінньо-зимовий період

30.08.13 08:49 0 956
Стан підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період – головне питання, що розглядалося під час засідання колегії Мінрегіону. Доповідаючи про стан справ в області, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко зазначив, що в регіоні роботи, пов’язані з новим опалювальним періодом, тривають відповідно до графіка. На у житловому фонді відремонтовано 106% покрівель, 84% опалювальних систем, 81% систем холодного водопостачання, комплексно підготовлено до зими 85% будинків різних форм власності.

Заклади соціально-бюджетної сфери області (778 шкіл, 404 дитячих садки, 46 лікарень) готові до роботи в осінньо-зимовий період стовідсотково. На всі ці об’єкти оформлені паспорти готовності. На підготовку житлового фонду та об’єктів соціальної сфери витратили майже 10 млн грн.

Завершуються роботи з підготовки до зими теплового господарства. Фактично підготовлено 96% котелень, капітально відремонтовано усі з 17 запланованих. Триває заготівля твердого палива.

У дорожньо-мостовому господарстві здійснено капітальний ремонт 120 тис.м.кв. вулиць та доріг із запланованих 148 тис.м.кв.

Щодо фінансово-господарської діяльності комунальної сфери, то Олександр Башкаленко повідомив, що загальна сума дебіторської заборгованості комунальних підприємств області зменшилась з початку року на 5,5 млн грн і складає майже 150 млн. гривень. З них 48% – заборгованість населення. Рівень оплати населенням поточних нарахувань і боргів минулих періодів за житлово-комунальні послуги і газ у січні – липні 2013 року в області в цілому становить 101,2%.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Закарпатський ...

КОМЕНТАРІ