Володимир Поліщук провів прийоми громадян у двох райцентрах Волині

Володимир Поліщук провів прийоми громадян у двох райцентрах Волині

30.08.13 09:03 0 1000
Аби поспілкуватися з населенням, допомогти у вирішенні тих чи інших питань, з’ясувати думку громадян про роботу місцевих правоохоронців, заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук провів виїзні прийоми громадян у двох районних центрах – Старій Вижві та Ратному.

Серед питань, що цікавили людей, – хід розслідування конкретних кримінальних проваджень, вирішення спору та образа з боку сусідів, встановлення особи, котра пошкодила стенд релігійної громади, тощо. Однак дехто прийшов, аби сказати добре слово про працівників правоохоронних органів, а заодно і подякувати за хорошу службу, професіоналізм, ввічливе і толерантне ставлення до громадян.

У результаті розгляду усних звернень Володимир Поліщук надав кожному кваліфіковані роз’яснення.

– Позиція керівництва обласного управління міліції щодо налагодження діалогу з населенням – принципова, адже від якісного розгляду звернень громадян та своєчасного реагування на всі повідомлення і заяви про незаконні дії волинян напряму залежить рівень довіри до працівників органів внутрішніх справ. Нам важливо знати думку громадян про роботу правоохоронців, адже жоден працівник міліції не повинен залишатися осторонь чужих проблем. Необхідно спільними зусиллями протидіяти злочинності та будь-яким незаконним проявам у суспільстві, – підсумував полковник міліції.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській ОДА обговорили ...

КОМЕНТАРІ