Закарпатська область: внаслідок ДТП дві людини загинули, ще двоє травмовано

Закарпатська область: внаслідок ДТП дві людини загинули, ще двоє травмовано

30.08.13 08:12 0 1067
28 серпня до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху державного значення Київ-Чоп. Сталась аварія неподалік с. Неліпино Свалявського району, тож на допомогу постраждалим відразу було направлено чергове відділення 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.

Як з’ясувалось, водій автомобіля ЗАЗ «Таврія», якою виявилась 57-річна мешканка с. Біласовиця Воловецького району, допустила зіткнення з автомобілем марки «Volkswagen Caddy», під керуванням 55-річного мешканця м. Свалява. Ще одним учасником ДТП став автомобіль «Toyota Corolla», що рухався позад автомобіля «Volkswagen Caddy». 28-річний водій «Toyotа» не встиг швидко зреагувати та вдарився в «Volkswagen», після чого з’їхав в кювет.

Внаслідок аварії водій та пасажир «Таврії» загинули. Отримали травми різних ступенів важкості та госпіталізовані до Свалявської ЦРЛ водій та пасажир автомобіля Volkswagen Caddy. Водій «Toyotа» отримав незначні травми і від подальшої госпіталізації відмовився.

На місці події працювали рятувальники, вони за допомогою гідравлічного інструменту деблокували потерпілих та загиблих з понівечених автомобілей та передали їх до рук медиків.

Обставини ДТП з’ясовують правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Головному управлінні ...
Наступна новина: Прискорення реалізації ...

КОМЕНТАРІ