В Закарпатській області злагоджені дії громадян та внутрішньої безпеки органів доходів і зборів – ефективний інструмент

В Закарпатській області злагоджені дії громадян та внутрішньої безпеки органів доходів і зборів – ефективний інструмент

30.08.13 08:38 0 947
Ініціатива Міністерства – клієнтоорієнтований підхід, не тому що це модно, а тому, що створення комфортних умов для ведення бізнесу – це необхідна умова розвитку економіки. Тож, всі зусилля відомства та його працівників націлені на якісне обслуговування клієнтів, просте спілкування та максимально прогнозований процес наповнення бюджету.

Дотримання антикорупційного законодавства службовцями – пріоритет роботи управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Закарпатській області. Для покращення роботи в напрямку протидії корупції у територіальних органах відомства проводяться заходи, спрямовані на профілактику і попередження таких правопорушень. Для того, аби виявляти злочини у сфері службової діяльності здійснюється постійний контроль за роботою працівників під час виконання ними своїх службових обов’язків.

Протягом 2013 року за матеріалами Управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Закарпатській області відкрито 4 кримінальні провадження за фактами вчинення працівниками органів Міндоходів Закарпатської області неправомірних дій, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України.

Слід зауважити, що вагоме значення у процесі боротьби з корупційними правопорушеннями та зловживаннями, як в органах Міндоходів так і взагалі, відіграє розуміння та усвідомлення суспільством необхідності викриття та своєчасного повідомлення про факти неправомірних дій посадовців.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 26 тисяч ...

КОМЕНТАРІ