У Головному управлінні Міндоходів Хмельниччини навчилися ефективно протидіяти корупції

У Головному управлінні Міндоходів Хмельниччини навчилися ефективно протидіяти корупції

30.08.13 08:10 0 837
З метою профілактики та виявлення у відомстві корупційних проявів відділом внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів цьогоріч проведено майже три сотні профілактичних заходів. Як правило, це лекції та виступи у колективах, на радіо та телебаченні, публікації у друкованих засобах масової інформації.

Водночас протягом року здійснено 37 службових перевірок, за результатами яких було звільнено з роботи 10 осіб, які вчинили протиправні діяння.

«Хабарництво та інші корупційні прояви не лише становлять реальну загрозу виконанню органами Міндоходів завдань із надходження коштів до бюджету, але й обмежують конституційні права громадян, підривають авторитет відомства і дискредитують його працівників», – переконаний заступник начальника відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області підполковник податкової міліції Віталій Замойський.

Загалом Міністерство доходів і зборів, розпочавши ефективну боротьбу з корупційними проявами всередині відомства, продовжує робити реальні кроки у цьому напрямі. Досягненню цієї мети серед іншого сприяє й розвиток електронних сервісів для платників податків, покликаних мінімізувати вплив «людського фактору».

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ