В Івано-Франківській області карпатські гастролі дитячого міліцейського театру

В Івано-Франківській області карпатські гастролі дитячого міліцейського театру

30.08.13 08:07 0 1124
До курортного міста Яремче, що на Івано-Франківщині, завітав професійно-аматорський міліцейський театр «Діти майбутнього», який створений і діє при Головному управлінні МВС України в Харківській області.

З 23 по 29 серпня у медичному-реабілітаційному центрі «Кремінці» МВС України побував колектив професійно-аматорського міліцейського театру «Діти майбутнього» під керівництвом капітана міліції Олени Миколайчук. Театральна група прибула в складі 35 учасників. Молоді актори та акторки виховуються в різних сім'ях. Це – діти співробітників міліції, і вихованці шкіл-інтернатів, а також ті, хто перебувають під опікою чи піклуванням.

Концертна програма міліцейського театру «Діти майбутнього» надзвичайно різноманітна: юні артисти порадували глядачів авторськими спектаклями, концертними номерами, вокально-хореографічними і літературно-театральними сценками, а також продемонстрували шоу барабанів.

Основна мета всіх концертних номерів повчальна – як не стати жертвою злочину, куди звертатися за допомогою у випадках сімейного насильства, про шкоду куріння, вживання алкоголю, наркотиків, профілактика адміністративних чи кримінальних правопорушень.

Між проведеними концертними програмами, виступами та репетиціями діти мали змогу відпочити та весело провести останні дні літніх канікул. Вони відвідали музеї Яремчанщини, ходили в гірські походи. Дітям дуже сподобався водоспад Гук та швидкоплинні гірські річки, через які вони переправлялися за допомогою спеціального туристичного обладнання під наглядом інструкторів.

Міліцейський дитячий колектив Харківської області на Прикарпатті не вперше, бо під час минулорічних зимових канікул він уже виступав у Яремче. Театральна група планує відвідати це курортне містечко знову, адже взимку вона братиме участь у міжнародному молодіжному конкурс-фестивалі вокального, хореографічного і циркового мистецтв «Діамант Карпат».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Школу верхової їзди ...
Наступна новина: "Шальке" планує підписати ...

КОМЕНТАРІ