У Львівській ОДА обговорили стан готовності до проведення Європейських Днів Добросусідства

У Львівській ОДА обговорили стан готовності до проведення Європейських Днів Добросусідства

30.08.13 09:04 0 908
29 серпня, під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації Василя Бахмацького відбулася нарада щодо готовності до проведення Європейських Днів Добросусідства у 2013 році на ділянці українсько-польського кордону в районі смт Нижанковичі(Старосамбірський р-н Львівської області).

Під час наради обговорили питання щодо організації заходу. Зокрема, переглянули кількість, а також графік маршрутів для комфортного доїзду учасників заходу. За результатами наради, В.Бахмацький дав відповідні доручення для проведення Європейських Днів Добросусідства -2013 на найвищому рівні.

“Захід обіцяє бути цікавим та змістовним, – зазначив під час наради В.Бахмацький. – Отже перед організаторами стоїть завдання забезпечити максимально комфортні умови для бажаючих відвідати Європейські Дні Добросусідства у 2013 році”, – додав він.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження голови Львівської облдержадміністрації В.Шемчука від 31 травня 2013 року №306/0/5-13 «Європейські Дні добросусідства-2013» відбудуться з 7 до 8 вересня на ділянці українсько-польського кордону в районі смт. Нижанковичі (Старосамбірський район, Львівська область) – Мальховіце (Підкарпатське воєводство, Республіка Польща).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ