Незабаром у Львові стартують ювілейні міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь 2013»

Незабаром у Львові стартують ювілейні міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь 2013»

30.08.13 08:48 0 863
9-14 вересня 2013 року, відповідно до плану заходів Всесвітньої федерації стрільби з лука (WA-FITA) та календарного плану спортивно-масових заходів Міністерства молоді та спорту України на 2013 рік, у Львові на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» відбудуться ювілейні 50-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь – 2013». Фінальна частина турніру відбудеться 14 вересня в центральній частині м. Львова, біля Бернардинської стіни на площі Митній.

Зазначимо, що цей турнір є одним із найдавніших спортивних змагань, який від 1964 року проводиться саме у Львові, а також одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука.

Очікується, що участь у змаганнях «Золота осінь 2013» візьмуть понад 250 лучників, які представлятимуть збірні команди Російської Федерації, Республіки Саха (Якутія), Республіки Польща, Казахстану, Республіки Білорусь, Молдавії, Словаччини та 14 областей України, м. Києва й АР Крим.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, Федерації стрільби з лука України та обласної федерації стрільби з лука, відділення НОК України у Львівській області, Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Головний суддя змагань – Віктор Михайленко (м. Львів).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: ...
Наступна новина: Тернопіль та польське місто ...

КОМЕНТАРІ