Запобігання корупції та протидія службовим правопорушенням є пріоритетним напрямом у роботі Львівської митниці Міндоходів

Запобігання корупції та протидія службовим правопорушенням є пріоритетним напрямом у роботі Львівської митниці Міндоходів

30.08.13 08:03 0 936
З метою запобігання та протидії корупції з боку посадових осіб у Львівській митниці Міндоходів проводиться низка організаційних та практичних заходів.

Зокрема, за кожним виявленим фактом порушення законодавства з питань митної справи чи службової дисципліни, інформації, що надходить з Моніторингового центру, сервісу «Пульс» Міністерства доходів і зборів України, а також у зверненнях (скаргах, заявах) громадян до Львівської митниці, тощо призначаються та проводяться службові розслідування, перевірки. Окрім того, проводиться загально-профілактична робота з особовим складом підрозділів митниці та індивідуальна профілактична робота з окремими працівниками, яка спрямована на недопущення правопорушень.

Так, з початку року у Львівській митниці проведено близько 50 перевірочних заходів. Загалом за порушення службової дисципліни притягнуто понад 260 працівників митниці.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ