Відзначаємо 22-у річницю Незалежності України

Відзначаємо 22-у річницю Незалежності України

30.08.13 08:43 0 963
23 серпня 2013 року в актовому залі Головного управління Міндоходів у Львівській області відбулася урочиста академія з нагоди 22-ої річниці Незалежності України. Колег із святом щиро привітав начальник Головного управління Міндоходів у області Віталій Пекарчук. Кращі працівники одержали нагороди Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Львівської міської ради.

Шостий рік поспіль, з нагоди Дня Незалежності України, адміністрація Головного управління Міндоходів у області спільно з обласною Радою галузевої профспілки та профспілковим комітетом апарату Головного управління Міндоходів у області провели конкурс на кращу вишиванку серед працівників податкової служби.

Перше місце розділили Цюпко Марія Любомирівна (ДПІ у Личаківському районі) та Гуля Василь Михайлович (Головне управління Міндоходів у області). Друге та трете місця - Покорчек Лілія Василівна (ДПІ у Галицькому районі) та Бобиляк Наталія Романівна (Головне управління Міндоходів у області), Ткачук Тарас Анатолійович та Карпан Ярослав Степанович (Головне управління Міндоходів у області).

Переможці отримали нагороди від організаційного комітету конкурсу -дипломи та грошові винагороди.

Підбито підсумки уже традиційного конкурсу на кращий прикладний витвір з вишивання. На розсуд глядачів та оргкомітету були представлені рушники, серветки, сорочки, картини та інші вироби, вишиті власними руками наших працівників. Окрім трьох призових місць, ще шість заохочувальних нагород знайшли своїх переможців. Найкращою роботою, одноголосно, визнано ікону, вишиту головним державним ревізором–інспектором відділу організації та супроводження перевірок платників податків управління податкового та митного аудиту Головного управління Міндоходів у області Пиріг Іриною Ігорівною. Друге місце - головний державний інспектор відділу забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян ДПІ у Галицькому районі м.Львова Павлюк Богдана Зіновіївна. Третє місце - працівниця ДП «Виробничо–сервісний центр Міністерства доходів і зборів України у Львівській області» Курчик Галина Василівна. Заохочувальними призами нагороджено: Боднар Наталію Вікторівну (ДПІ у Франківському районі м.Львова), Гринишин Богдана Ігоровича, Чорниш Ольгу Михайлівну (Головне управління Міндоходів у області), Демків Оксану Ігорівну (Миколаївська ОДПІ), Году Ганну Михайлівну (ДП «Виробничо–сервісний центр Міністерства доходів і зборів України у Львівській області») та Поліщук Людмилу Василівну (ДПІ у Шевченківському районі м.Львова).

Переможців нагороджено цінними подарунками.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 03.09 відкриття ...
Наступна новина: Окремі Інтернет-ЗМІ вводять ...

КОМЕНТАРІ