У Львівській області правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку під час культурно-масових заходів у Нагуєвичах

У Львівській області правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку під час культурно-масових заходів у Нагуєвичах

30.08.13 08:28 0 872
З нагоди 157-річниці від Дня народження Івана Франка у традиційне релігійне свято Успіня Святої Богородиці пройшли культурно-масові заходи, присвячені великому українському письменнику, поету, громадському і політичному діячеві.

У день визначної історичної події на батьківщині Франка, у селі Нагуєвичах Дрогобицького району, відбулася святкова концертна програма за участю дрогобицьких виконавців української національної творчості. До урочистостей долучилося керівництво Дрогобицької райдержадміністрації, представники громадських організацій, журналісти, громадськість.

Різноманітні українські фольклорні колективи читали новели, вірші, романи з творчості І.Франка. Шанувальники українського фольклору захоплено аплодували виконавцям. У святковому дійстві взяли участь 1300 прихильників української творчості. Громадський спокій оберігали 40 правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ