підсумки першого дня змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту

підсумки першого дня змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту

30.08.13 08:20 0 855
29 серпня у Чернігові на спортивно-оздоровчому комплексі обласного Управління ДСНС стартували перші два види змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту. Цього дня команди змагалися в підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху та у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. У фінальному забігу першого виду зустрілись майстри спорту Олег Мурчич і Андрій Ватолін (збірна команда АР Крим), Євгеній Ковбаса (збірна команда Київської області) та Арсен Іпієв (збірна команда Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, м. Черкаси). Першим фінішував з результатом 13,49 сек. Олег Мурчич, за ним Андрій Ватолін (14,86 сек.) та Євгеній Ковбаса (14.89 сек.).

У фінальному забігу другого виду зустрілися майстри спорту Анатолій Хаюк (збірна команда Київської області), Денис Єсипенко (збірна команда Луганської області), Олександр Баран (збірна команда м. Києва) та кандидат у майстри спорту Михайло Поліщук (збірна команда Волинської області). Кращий результат (15.67 сек.) показав Денис Єсипенко. За ним фінішували Анатолій Хаюк (16,18 сек.) та Михайло Поліщук (18.54 сек.).

За підсумками першого дня змагань лідирують збірні команди Київської області, м. Києва та Державного університету безпеки життєдіяльності м. Львів.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ