На Рівненщині тесть зарізав свого зятя

На Рівненщині тесть зарізав свого зятя

30.08.13 08:03 0 1046
Трагедія сталася 28 серпня у селищі Квасилів Рівненського району. Чергова сварка між зятем та тестем закінчилась фатально.

Юрій, який родом із Львівщини, жив у будинку батьків своєї дружини. Молода сім’я, зі слів сусідів та жінки загиблого, жила «душа в душу», піклуючись про свою однорічну дитину. Однак із тестем сварились постійно. 25-річний зять офіційно не був працевлаштований, а підзаробляв де міг. Таке становище не подобалось голові родини, який працював трактористом на одному з місцевих підприємств.

Повернувшись додому напідпитку близько дев’ятої вечора, 49-річний Сергій вкотре розпочав «виховну» бесіду зі своїм зятем про забезпечення сім’ї. У запалі сварки тесть схопився за кухонний ніж та двічі вдарив ним Юрія в ділянку грудної клітки. Від нанесених ножових поранень батько однорічної дитини помер на місці. Сусіди викликали міліціонерів та швидку, які констатували смерть.

— На даний час 49-річний Сергій затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання, — коментує начальник Рівненського РВ УМВС підполковник міліції Ігор Денисюк. — Підозрюваний у вчиненому злочині зізнався. Знаряддя вбивства вилучено та направлено для проведення експертизи. Проводяться всі необхідні слідчо-оперативні дії. Чекаємо на висновок судово-медичної експертизи.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ