Тернопілля: влада області вживає заходи по недопущенню необґрунтованого зростання цін

Тернопілля: влада області вживає заходи по недопущенню необґрунтованого зростання цін

30.08.13 08:39 0 927
Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гецько провів спільне засідання обласної робочої групи з врегулювання цінової ситуації на споживчому ринку та громадської експертної ради з питань індексації.

Прийнято рішення, яким передбачено ряд доручень для вжиття заходів по недопущенню необґрунтованого зростання цін (тарифів), зокрема що стосується: обґрунтованості підвищення суб’єктами господарювання цін на окремі продовольчі товари та тарифів на житлово-комунальні послуги, вжиття заходів щодо збільшення обсягів виробництва продовольчих товарів та насичення споживчого ринку області продукцією місцевого виробника.

Учасники зібрання обговорили ситуацію з проведення продовольчих ярмарків, які організовуються на виконання доручень Уряду та голови облдержадміністрації з метою забезпечення споживчого попиту населення продовольчими товарами за помірними цінами (цінами виробників). Під час засідання розглянуто питання щодо зміни рівнів заробітної плати і заборгованості з її виплати.

Василь Гецько звернув увагу присутніх на здійсненні більш ґрунтовного аналізу ситуації з підвищення цін (тарифів) та щодо існуючого рівня заробітної плати та її заборгованості в розрізі господарюючих суб’єктів та вжиття невідкладних заходів для її врегулювання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 26 тисяч ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ