Тернопільські "соколята" провели вишкіл на місці штабу УПА "Південь"

Тернопільські "соколята" провели вишкіл на місці штабу УПА "Південь"

30.08.13 08:23 0 879
З 24 по 26 серпня 2013 року Тернопільська обласна молодіжна громадська організація "Сокіл" організувала вишкіл для нового членства організації. Таборування відбувалося біля села Антонівці, що на Шумщині, де з квітня по серпень 1943 року розташовувався штаб Української Повстанської Армії "Південь", неподалік від місця найбільшого бою між УПА та НКВД.

Під час вишколу "соколята" слухали ідеологічні лекції, опановували основи рукопашного бою й боксу, вправлялися у стрільбі, стройовій підготовці.

"Основна мета вишколу – це сприяти фізичному, духовному та інтелектуальному розвитку молоді, – розповів голова Тернопільської міської молодіжної громадської організації "Сокіл" Мар'ян Козбур. – Такі заходи допомагають кожному проявити свої найкращі якості для подальшої роботи організації".

В "Соколі" проведення вишколів стало доброю традицією, тому вони відбуватимуться й надалі.

"Ми розуміємо, що тимчасово нашою державою керує антиукраїнська влада. Тому про те, як змінити ситуацію в майбутньому, потрібно дбати вже зараз. Кожен наступний наш вишкіл – це шлях до виховання нового патріотично налаштованого покоління українців. І за цією молоддю – майбутнє нашої нації!" – зазначив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" Ігор Бойчук.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: 400 додаткових ...
Наступна новина: На Житомирщині ведеться ...

КОМЕНТАРІ