Бійці

Бійці "Беркута" допомогли вагітній жінці добратися до лікарні

30.08.13 10:26 0 985
Життя мами і дитини цілком залежало від швидкості дій правоохоронців, оскільки пологи застали жінку в дорозі. Крім того, за кілька днів севастопольські працівники міліції приїхали у лікарню зустріти породіллю та новонароджену дівчинку.

Ввечері до чергової частини надійшов сигнал, що в автомобілі, який прямував з боку Бахчисарая у Севастополь, у вагітної жінки відійшли води і її потрібно швидко супроводити до пологового будинку.

Екіпаж мобільної групи «Беркута» знаходився на маршруті в районі Балаклави, коли отримав повідомлення з чергової частини. Командир роти міліції особливого призначення «Беркут» Сергій Колбін розповів, що всі співробітники спецпідрозділу володіють медичними навичками. У складі підрозділу, який цілодобово несе службу, є два фельдшери.

- Ми зустріли машину з породіллею на Ялтинському кільці. Дорога була переповненою, а жінка перебувала у критичному стані. Чекати «швидку допомогу» було тратою дорогоцінного часу. Враховуючи всі обставини, ми прийняли рішення про забезпечення безперешкодного проїзду машини з вагітною до пологового будинку № 1 в Стрілецькій бухті, - розповідає Сергій Колбін.

За словами начмеда пологового будинку Тетяни Шитикової, вчасно доставлена 40-річна жінка благополучно народила дівчинку.

Як стало відомо співробітникам міліції, сімейна пара, Катерина і Олександр Колесники, в той день перебували у справах в Сімферополі. До планових пологів ще був час, тому 40-річна жінка відчувала себе впевнено. Проте вже через годину після прибуття в столицю Криму у неї відійшли води. Майбутні батьки прийняли рішення повертатися до Севастополя.

- В дорозі самопочуття дружини стало погіршуватися, автодорога була надто переповненою, і ми прийняли рішення звернутися за допомогою в міліцію, - розповідає чоловік Катерини, Олександр. - Ми дуже вдячні співробітникам «Беркута» за оперативність і професіоналізм. Можна прямо сказати, що життя мами і дитини цілком залежало від швидкості їх дій. І хлопці не підвели, - додав він.

Побачивши серед зустрічаючих біля пологового будинку співробітників «Беркута» з квітами, молода мама подякувала їм і зізналася:

- Коли я побачила хлопців у формі, я зрозуміла, що все буде добре. Я була впевнена, що навіть якщо ми не встигнемо в пологовий будинок, то ви нам допоможете. Спасибі, що вчасно прийшли на допомогу».

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Херсонщині міліція ...

КОМЕНТАРІ