Начальник Державної податкової інспекції: Вітаю вас з професійним святом - Днем підприємця!

Начальник Державної податкової інспекції: Вітаю вас з професійним святом - Днем підприємця!

30.08.13 11:09 0 1071
Вітаю вас з професійним святом - Днем підприємця! Дуже символічно, що одразу за Днем знань кожної першої неділі вересня відзначається ваше професійне свято. День людей, які мають мудрість реалізувати свої та знання інших на практиці.

Чи можна назвати День підприємця професійним святом? Хіба підприємець - це професія? Професія - це пекти людям хліб, готувати їжу , постачати різні товари, возити їх на роботу та відпочинок, робити зачіски та фотографії, шити та ремонтувати одяг, будувати та робити красивим житло, лікувати та захищати, засівати поля та вирощувати сади… Чомусь всі забули про те, що ні в одного підприємця в дипломі, у графі «спеціальність» не написано «фізична особа - підприємець». Серед них є лікар або вчитель, водій чи бухгалтер, юрист або архітектор, пекар чи продавець, інженер, програміст, агроном, кравець, дизайнер, перукар…

В першу чергу, підприємець - це людина, людина волелюбна та відповідальна, рішуча та винахідлива, ініціативна та прогресивна. Це людина, яка обрала фінансову незалежність, відмовившись від нормованого робочого дня та оплачуваних відпусток, соціальних гарантій та пільг. Це людина - завдяки якій наповнюється бюджет, реалізуються соціальні програми.

Щиро бажаю вам успіхів у праці, доброго здоров'я, родинного благополуччя, стабільності та впевненості в завтрашньому дні!



З повагою,

Начальник Державної податкової інспекції

у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області Ярослав Городенський
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Зробимо владу ...
Наступна новина: В Афганістані внаслідок ...

КОМЕНТАРІ