На Житомирщині інспектори ДАІ врятували харківських дітей від дощового полону

На Житомирщині інспектори ДАІ врятували харківських дітей від дощового полону

30.08.13 14:35 0 1244
На автодорозі неподалік Житомира сталася технічна поломка автобуса, що перевозив організовану групу дітей. У складних погодних умовах на допомогу дітям прийшли працівники Управління МВС Житомирщини.

Повідомлення про те, що на 42 км автодороги Житомир-Чернівці стоїть автобус «Мерседес» надійшло до чергової частини Чуднівського РВ УМВС біля 20.00. Близько 40 учасників дитячого професійно - аматорського театру «Діти майбутнього» поверталися з гастролей по Тернопільщині та Івано - Франківщині додому на Харківщину.

На місце події відразу виїхав екіпаж УДАІ, аби з’ясувати, що трапилось та надати посильну допомогу.

Так, виявилось, що в автобусі сталася технічна поломка. Самостійно усунути несправність водії транспортного засобу не могли. «Мерседес» був вщент заповнений дітьми та їх театральними реквізитами: одяг, інструменти, сценічні костюми тощо.

- На дворі йшов сильний дощ, а в автобусі уже відчувалась волога та сирість. Ми уже починали мерзнути, - розповідає керівник дитячого колективу Альона Ніколайчук.

За таких обставин на допомогу дітям прийшли правоохоронці.

- Ми вирішили негайно забрати дітей з дороги й доставити до місця, де вони зможуть обігрітись та переночувати, - каже начальник УМВС України в Житомирській області Анатолій Лазарев.

На місце негайно виїхало два мікроавтобуси, які у супроводі працівників УДАІ УМВС й доставили дітей до обласного центру. Уже у готелі їх нагодували, напоїли гарячим чаєм та розмістили у комфортних номерах.

- Я від усього нашого колективу хочу подякувати працівникам міліції за таку людську турботу і щиру допомогу. Приїздіть тепер до нас на Харківщину, - уже збираючись йти відпочивати запросив нас один з юних учасників колективу.

Транспортний засіб, який зазнав у дорозі технічних несправностей, працівники ДАІ доставили до спеціально обладнаного майданчика, де водіям нададуть допомогу у ремонті.

А наступного ранку діти на іншому автобусі продовжили свою мандрівку додому, щиро переконані, що «їх пригоди є просто казковими».

СЗГ, УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ