ПриватБанк обслуговує півмільйона корпоративних клієнтів

ПриватБанк обслуговує півмільйона корпоративних клієнтів

30.08.13 15:23 0 1294
На сьогодні ПриватБанк обслуговує рахунки понад півмільйона корпоративних клієнтів. Як повідомили в банку, з початку року темпи приросту відкриваються в ПриватБанку рахунків корпоративних клієнтів, збільшилися вдвое.Значітельний зростання клієнтської бази продиктований введенням обслуговування корпоративних клієнтів в режимі 24/7 без вихідних і свят.

"За 7 місяців в банку відкрито стільки ж рахунків, скільки за весь минулий рік, - каже керівник Напрямки" Обслуговування малого та середнього бізнесу "ПриватБанку Олександр Ніколенко. - До запуску цілодобового обслуговування в середньому відкривалося 238 рахунків на день, після - 310 рахунків у день ".

Нагадаємо, в травні ПриватБанк оголосив про революцію своєї системи обслуговування бізнесу - переході на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7. Цілодобове обслуговування юросіб Приватбанку доступно всім корпоративним клієнтам та підприємцям і в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу та мобільні додатки. Крім самого популярного в країні онлайн банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси Клієнт-Банку з офлайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business для контролю за рахунком і формування платежів як на відео.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ