На Тернопіллі рятувальники звільнили домогосподарство від небезпечних комах

На Тернопіллі рятувальники звільнили домогосподарство від небезпечних комах

31.08.13 09:22 0 1029
29 серпня об 11:04 черговий караул аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення прибув за викликом на вулицю Рудницького в місті Тернопіль. Там на горищі одного із житлових будинків з’явилися оси. Виселятися зі свого нового «помешкання» непрохані гості, вочевидь, не збиралися. То ж за справу взялися рятувальники. У спецкостюмах захисту та за допомогою спеціального обладнання бійці ДСНС вилучили гніздо та вивезли його за межі міста.

Перша допомога при укусі бджіл, ос та шершнів:

В першу чергу постарайтесь вилучити отруту із ранки, потім охолодіть ужалене місце, прикладіть примочку з розчином солі або соди (десертна ложка на півсклянки води). Навколо ранки можна нанести гормональну мазь або антигістамінний гель. Прийміть антигістамінний засіб, а також глюконат кальцію (по одній таблетці чотири рази на день).

Якщо в укушеного розвивається набряк лицевих тканин, бронхоспазм, прискорюється серцебиття, з'являються судоми, біль у попереку, суглобах, області серця, слід негайно викликати «швидку допомогу».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Провели відтворення ...

КОМЕНТАРІ