В Луцьку депутати підтримали зміни до бюджету

В Луцьку депутати підтримали зміни до бюджету

31.08.13 11:51 0 1050
На сесії міської ради про виконання бюджету міста Луцька за I – ше півріччя 2013 року доповідала начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова. Вона повідомила, що на погашення середньострокових позик, наданих у 2009-2010 роках, спрямовано 11 783,5 тис. грн.

На погашення облігацій муніципальної позики спрямовано 11 644,0 тис. грн.

Недоїмка по платежах до бюджету міста станом на 01.07.2013 склала 13291,8 тисяч гривень. Це тому, що недоотримані податки з доходів фізичних осіб; плата за землю, місцеві податки і збори тощо.

Депутати засумнівалися, що у такій скрутній ситуації вдасться вирішити проблеми, які спричинила стихія. Зокрема, вирішити проблеми підтоплення Малоомелянівського масиву, школи №7 інших об’єктів.

Міський голова Микола Романюк пояснив, що першочергові роботи у школі №7 виконано, а щоб повністю вирішити проблему потрібно 2-2,5 мільйони гривень. Міська влада також працює над вирішенням проблем Малоомелянівського масиву, вулиць Дорошенка і Верещагіна. Зокрема, виготовляється проектна документація, яка дасть можливість визначитися з фінансуванням проектів. Міський голова повідомив, що звертався за підтримкою до голови обласної державної адміністрації. Обласна влада обіцяла, що звернеться до уряду щодо фінансової підтримки. «400 тисяч гривень використано на розчистку зливової каналізації, тривають роботи з поглиблення річки Сапалаївки. Тобто виконується комплекс робіт, щоб у випадку стихії подібна ситуація не повторилася», – сказав міський голова.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт акцентував на тому, що із державного бюджету вчасно не надходять кошти за відшкодування пільг, а це ускладнює роботу комунальних підприємств.

Депутати прийняли рішення звіт про виконання бюджету м. Луцька за 1 півріччя 2013 року взяти до уваги та підтримали зміни до бюджету, за рахунок перерозподілу коштів. Певні кошти будуть спрямовані на дофінансування ремонту школи №7, програм що стосуються інвалідів зору ( департамент соціальної політики), поповнення статутного фонду КП «Ласка».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ