Луцьк: депутати заслухали інформацію про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста на 2013 рік за підсумками першого півріччя

Луцьк: депутати заслухали інформацію про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста на 2013 рік за підсумками першого півріччя

31.08.13 09:01 0 863
На розгляд депутатів міської ради вносилося питання «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста на 2013 рік за підсумками першого півріччя». Документ підготовлений управлінням економіки міської ради. Міський голова Микола Романюк зазначив, що це питання попередньо розглядалося на засіданнях постійних комісій міської ради та запропонував перейти одразу до запитань-відповідей. Обранці громади підтримали це.

Депутат Андрій Козюра поцікавився: у пояснювальній записці було зазначено, що «придбано три автомобілі для надання невідкладної медичної допомоги, на що витрачено з бюджету розвитку міста 450 тисяч гривень». Він поцікавився у начальника управління економіки міської ради Любові Ковпак, яка була доповідачем з цього питання, що то за автомобілі і для чого вони необхідні.

Відповідь на запитання дав міський голова Микола Романюк, який нагадав, що ці автомобілі придбані для трьох міських поліклінік. За його словами, вони використовуватимуться для надання лучанам невідкладної медичної допомоги.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт поцікавився кількістю іноземних інвестицій, які надійшли у наше місто.

Любов Ковпак зазначила, що за перше півріччя у наше місто надійшло близько 60 мільйонів доларів. За її словами, за цей же період минулого року ця цифра була меншою.

Також свої запитання до доповідача озвучили депутати Петро Савчук, Андрій Буй та Юрій Вега.

Зрештою, депутати взяли інформацію про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста на 2013 рік за підсумками першого півріччя до відома.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: 31 серпня на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ