В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

31.08.13 10:37 0 1030
Традиційно першим питанням порядку денного роботи сесії є питання «Депутатські запити».

Ряд запитів обранців громади стосувалися ремонту дорожнього покриття. Так, Наталія Бунда звернулася до міського голови з проханням відремонтувати невеликий відрізок вулиці Корольова.

Депутат Євген Ткачук у своєму запиті зазначив, що до нього неодноразово зверталися мешканці району ЛПЗ з проханням відремонтувати відрізок дороги від бульвару Дружби Народів до ДНЗ № 22, 23.

У другому запиті це й же депутат просив міського голову сприяння у проведені ремонту даху будинків по вулиці Бенделіані, 1 та 1 а. Крім того, за його словами, після зливи, яка пройшла містом у кінці липня, біля 2 та 3 під’їздів будинку на Бенделіані, 1 а просіло асфальтове покриття.

Обранець громади Петро Савчук зауважив, що до нього звернулися мешканці вулиці Дорошенка з проблемою підтоплення їхніх осель. Необхідно посприяти людям у вирішенні їхньої проблеми, аби їх під час злив більше не топило.

Микола Дендіберін підняв питання будівництва системи водовідведення в районі вулиць Вороніхіна-Мазепи.

Щодо вивчення можливості передачі у комунальну власність гуртожитку на вулиці Привокзальній, 13 а звернувся депутат Сергій Григоренко.

У своєму запиті депутат Богдан Шиба зауважив, що на зупинці громадського транспорту на пр. Відродження навпроти міської клінічної лікарні встановили додатковий торговий павільйон. Він попросив, аби його було демонтовано.

Питання освітлення вулиць та прибудинкових територій у своєму запиті підняв депутат Аскольд Пекарський. Він озвучив цілий перелік, де необхідно встановити чи відновити зовнішнє освітлення.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що знає про проблему відсутності освітлення. Міська влада працює над її вирішенням. Однак, усього зразу зробити не можна та й кошти на це необхідні. Як приклад Микола Романюк навів прибудинкову територію на пр. Відродження, 14 а, на якій нині триває комплексний благоустрій, де немає жодної світлової опори та світильника. За його словами, щоб зробити зовнішнє освітлення там необхідно 42 тисячі гривень.

У ще одному запиті Аскольд Пекарський звернув увагу на неналежний стан пляжу у парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки. Він зауважив, що необхідно передбачити кошти у бюджеті на його облаштування.

Підтримав депутата й міський голова Микола Романюк, який зауважив, що пляж необхідно привести у належний стан.

Також свої запити озвучили обранці громади Олена Голєва, Степан Цимбалюк, Микола Яручик, Василь Гриб, Андрій Осіпов, Олександр Плісецький.

Крім того, депутат Сергій Сівак зачитав текст заяви фракції ВО «Свобода» щодо ситуації у українсько-російських відносинах.

Озвучивши усі запити, депутати перейшли до розгляду земельних питань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільських школярів ...
Наступна новина: Чернівці: Віталій ...

КОМЕНТАРІ