У Чернівцях завершено ремонт проїжджих частин на 74-х вулицях

У Чернівцях завершено ремонт проїжджих частин на 74-х вулицях

31.08.13 09:55 0 996
На із запланованих 114-ти вулиць завершено поточний ремонт проїжджих частин на 74–х вулицях міста.

Також вже завершено заплановані обсяги робіт на поточний рік з капітального ремонту ділянок проїжджої частини на вул. Машинобудівників і Рівненській та з капітального ремонту ділянок тротуарів на вул. М. Емінеску, І. Франка, Головній, М. Коцюбинського та на просп. Незалежності (зі сторони вул. Головної).

На тривають роботи з реконструкції дорожнього покриття на вул. П. Каспрука та заміни зовнішньої мережі водопостачання на вул. Б. Хмельницького, з капітального ремонту дорожнього покриття на вул. О. Боярка, Сокирянській, Білоруській та на пров. Ентузіастів, капітального ремонту тротуарів на вул. П. Ткачука, Я. Налепки.

Продовжуються роботи з будівництва дороги на вул. С. Воробкевича на ділянці від вул. В. Комарова до вул. Південно-Кільцевої.

Також планується виконати відновлення асфальтобетонного покриття на вул. Комунальників, П. Нахімова, Каштановій, Є. Стефюка, Жасминній.

Завершено капітальний ремонт 4-х міжбудинкових проїздів на вул. В. Комарова,4-6; від вул. С. Воробкевича до будинку № 22 на бульварі Героїв Сталінграду; вул. Головна, 120; вул. Текстильників, 17. До кінця року планується завершити капітальний ремонт ще 3-х міжбудинкових проїздів.

Спецавтомобілем прочищено 34,6 км. труб зливової мережі (за аналогічний період минулого року – 29,9 км.).

Всього в 2013 р. на ремонт та утримання доріг м. Чернівців виділено 61,7 млн.грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківські ...

КОМЕНТАРІ