В Закарпатській області землевпорядники сільських та селищних рад пройшли навчання

В Закарпатській області землевпорядники сільських та селищних рад пройшли навчання

31.08.13 08:00 0 953
З метою підвищення якості роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій в області постійно організовується навчання, семінари, тренінги.

Так з 27 до 30 серпня поточного року на базі Закарпатського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій пройшов завершальний етап навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Основою підвищення кваліфікації з різноманітних питань розвитку сільських територій нашого краю стали лекції та практичні заняття за участі провідних спеціалістів профільних управлінь та департаментів Закарпатської облдержадміністрації та викладачів УжНУ.

Зокрема перспективи соціально-економічного розвитку регіону та роль місцевого самоврядування в цьому процесі обговорювалися з Папп В.В. – заступником директора Департаменту економічного розвитку та торгівлі, доктором економічних наук.

Питання регулювання земельних відносин, правочинність прийнятих рішень на приватизовані земельні ділянки до 2002 року та їх використання в даний час висвітлили у своїх лекціях начальники відділів Головного управління Держземагенства у Закарпатській області – Цогла І.В., РогульськаГ.А., Хранюк Б.Б., а питання реформування земельних відносин в агропромисловому секторі економіки краю - Тереля В.І. – заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА.

Лекція Бродзянської М.С. (заступник начальника Головного управління державної служби України в Закарпатській області) була присвячена правовому забезпеченню служби в органах місцевого самоврядування, їх правовому статусу та нововведенню в законодавчій базі.

Доктор політичних наук Асланов С. А. розповів слухачам Центру про хід становлення державної служби та органів місцевого самоврядування в Україні.

За підсумками слухачі отримали посвідчення про те, що вони пройшли навчання.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: в кожному ...

КОМЕНТАРІ