Михайло Задорожний відвідав всеукраїнське літературно-мистецьке свято "Я син народу, що вгору йде"

Михайло Задорожний відвідав всеукраїнське літературно-мистецьке свято "Я син народу, що вгору йде"

31.08.13 08:45 0 1066
28 серпня 2013 року депутат Львівської обласної ради свободівець Михайло Задорожний відвідав всеукраїнське літературно-мистецьке свято "Я син народу, що вгору йде", присвячене 157-й річниці від дня народження Івана Франка, що відбулося у селі Нагуєвичі Дрогобицького району.

Михайло Задорожний передав організаторам вітальну адресу від голови Львівської обласної ради свободівця Петра Колодія. У ній Петро Колодій від імени Львівської обласної ради та від себе особисто привітав усіх присутніх з нагоди всеукраїнського літературно-мистецького свята.

У своєму вітанні голова Львівської обласної ради, зокрема, зазначає: "Все, що мав у житті, Іван Франко віддав для одної ідеї, закликаючи прокидатися від сну і сміливо ставати до великого бою тих, "… у кого серце чистеє, руки сильнії, думка чесная"... Минуло більш як сто літ від закликів Франкових, але й вони залишаються актуальними. Бо скалу страшної імперії ми розбили, роздробили граніт неволі і зла, але ще не змурували твердого гостинця, яким прийшло б "нове життя, добро нове у світ".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Правоохоронці долучились до ...

КОМЕНТАРІ