Львівщина: у Стремільчому на Радехівщині та в Бучині на Бродівщині відбулися фестивалі під антиалкогольними гаслами

Львівщина: у Стремільчому на Радехівщині та в Бучині на Бродівщині відбулися фестивалі під антиалкогольними гаслами

31.08.13 10:52 0 1019
28 серпня 2013 року за підтримки народного депутата України від ВО "Свобода" Ірини Сех, Львівської обласної та Радехівської районної рад в селі Стремільчому на Радехівщині відбувся фестиваль "З піснею до людей". На заході також був присутній депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Володимир Чехут.

У концертній програмі взяли участь солісти Львівської національної опери Роман Ковальчук та Микола Корнутяк, Степан Тарасович, відомі виконавці Микола Габрук та Оксана Нагай, духовий оркестр "Галицькі дударі".

Ірина Сех привітала учасників, організаторів фестивалю та всю громаду й висловила вдячність їм за небайдужість, активну життєву позицію, турботу про своє село, свій краї, свою Батьківщину. "Я вірю, що завдяки таким людям, як ви, Україна стане иншою державою – заможною, сильною, вільною і справді українською за змістом", – наголосила народний депутат. Свободівка подарувала іграшки для вихованців дитсадка, а також диски із патріотичними піснями Романа Ковальчука "Холодний яр" для Народного дому.

Того ж дня в Бучині на Бродівщині відбувся традиційний фестиваль "Бучинські фестини", організатором яких є депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода", відомий оперний співак Роман Ковальчук. На фестивалі виступили відомі оперні виконавці, а також гурти "Січовик", "Криниченька", дует Марта і Марія Пишні.

Фестивалі відбулися під гаслом "Геть тютюн та алкоголь з українських міст та сіл!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 85 нових автомобілів ...

КОМЕНТАРІ