У Волинській області добряче погулявши, молодик проснувся у готелі без речей

У Волинській області добряче погулявши, молодик проснувся у готелі без речей

31.08.13 09:49 0 928
28-річний мешканець Луцького району приїхав до обласного центру, щоби гарно провести час. Однак невдовзі довелося звернутися за допомого до правоохоронців, адже зрозумів, що його обікрали.

Як з’ясувалося згодом, молодик відпочивав в одному із розважальних закладів міста. Там познайомився з привабливою молодою дівчиною. Звісно, знайомство закріпили міцними напоями.

Аби продовжити вечір, поїхали в готель, винайняли номер. Згодом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодик заснув. Не довго думаючи, спритниця швиденько перевірила вміст сумки кавалера. Забравши мобільний телефон із зарядним пристроєм та сонцезахисні окуляри, дівчина пішла.

Відіспавшись, чоловік помітив, що його обікрали. Не зволікаючи, він звернувся із відповідною заявою до чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області.

За скоєння кримінального правопорушення оперативники затримали 19-річну мешканку Луцького району, у якої виявили викрадений у молодика телефон.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: Нові соціальні стандарти ...

КОМЕНТАРІ