Івано-Франківщина: футбол!!!

Івано-Франківщина: футбол!!!

31.08.13 11:14 0 1328
22-24 серпня в селі Микуличині Яремчанської міськради відбувся традиційний турнір з міні-футболу «Кубок Карпат», присвячений Дню Незалежності України. Його організатор – Івано-Франківська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» , головою якої є начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало.

Вже вп’яте змагання в Микуличині пройшли за підтримки міського голови Яремчі Василя Онутчака.

Цього разу в мальовниче село приїхали 14 команд з Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Закарпатської, Тернопільської, Київської, Дніпропетровської областей та Автономної Республіки Крим.

Як повідомив заступник голови обласної динамівської організації Андрій Мироняк, метою організаторів турніру є популяризація футболу та пропаганда здорового способу життя серед молоді. Серед спортсменів у турнірі взяла участь значна кількість працівників правоохоронних органів. Спочатку команди зіграли між собою в групах, визначивши вісімку кращих.

Після поєдинків у чвертьфіналах стало зрозуміло, що весь п’єдестал займуть футболісти західного регіону. Так, у фіналі івано-франківська «Баварія-РП» перемогла господарів – команду «Зорі Карпат», а в матчі за третє місце «Львів-Сіті» переграла ще одну франківську команду – «Епіцентр».

Крім кубка й медалей, переможець турніру отримав грошовий приз у розмірі десяти тисяч гривень. В останній день турніру відбулася першість серед ветеранських команд. На радість місцевих уболівальників, у ній перемогла збірна ветеранів Микуличина.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Кращі працівники ...

КОМЕНТАРІ