85 нових автомобілів екстреної медичної допомоги отримає Львівщина

85 нових автомобілів екстреної медичної допомоги отримає Львівщина

31.08.13 10:57 0 1029
Про це, в рамках робочої поїздки до Львова, зазначила Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова під час ознайомлення із роботою служби екстреної медичної допомоги. В рамках зустрічі із медичним персоналом, Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допомоги та проінспектувала роботу Єдиної диспетчерської служби швидкої медичної допомоги у місті Львові.

“Відповідно до чинного законодавства, ми маємо оновлювати у цьому році парк автомобілів екстреної швидкої медичної допомоги, – зазначила Р.Богатирьова. – Держава в попередньому місяці виділила близько мільярда гривень для того, аби почати оновлення парку автомашин. Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин”, – додала міністр охорони здоров’я України.

Окрім цього, Р.Богатирьова позитивно оцінила роботу, яку виконала місцева влада і департамент охорони здоровя Львівської ОДА щодо впровадження Єдиної диспетчерської служби швидкої медичної допомоги.

“Я задоволена темпами, якими змінюється організація надання екстреної медичної допомоги в регіоні, і вважаю, що спеціалісти, які тут працюють, своїм ентузіазмом і професійним рівнем, здатні забезпечили виконання на 100% усіх вимог Закону України “Про екстрену медичну допомогу”. Приміщення готове, і зараз, відповідно до Національного проекту щодо вчасної медичної допомоги, тут необхідно встановити обладнання. Переконана, до кінця цього року ми зможемо у Львові мати єдину диспетчерську службу, яка буде працювати за всіма новими стандартами та вимогами”, – підсумувала Р.Богатирьова.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=105

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: понад 45 тис. ...

КОМЕНТАРІ