Вадим Гураль нагородив подяками голови облдержадміністрації кращих підприємців Львівщини

Вадим Гураль нагородив подяками голови облдержадміністрації кращих підприємців Львівщини

31.08.13 14:42 0 1062
30 серпня у Львівській облдержадміністрації відбулась урочиста зустріч з нагоди відзначення «Дня підприємця – 2013», який згідно з Указом Президента України традиційно відзначається у першу неділю вересня.

Від імені голови облдержадміністрації з вітальним словом до присутніх підприємців та представників громадських підприємницьких організацій Львівщини звернувся заступник голови-керівник апарату ОДА Вадим Гураль. Зокрема, він зазначив, що у сфері малого та середнього підприємництва працюють 235 тис. осіб, а питома вага надходжень до Зведеного бюджету становить 27 %.

«Сфера малого і середнього бізнесу є невід’ємною складовою економіки області та України в цілому, й саме тому сприяння розвиткові підприємництва є одним із пріоритетних напрямків діяльності органів державної влади», – додав заступник керівника області.

« бізнес долає багато труднощів, щоб покращити свою роботу та стати більш інноваційним та конкурентоспроможним. Роль держави – допомогти Вам, шановні підприємці, шляхом зменшення регуляторного навантаження та спрощення процедур. Тому ми відкриті для налагодження взаємовигідної співпраці та активного розвитку сучасного, якісного, прозорого бізнесу», – наголосив В.Гураль.

Також з нагоди Дня підприємця Вадим Гураль вручив подяки голови обласної державної адміністрації переможцям обласних конкурсів у номінаціях «Краще мале підприємство Львівщини», «Кращий молодий підприємець Львівщини» та «Краща жінка – підприємець Львівщини». Загалом нагороди отримали 34 підприємці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Ємені вбили одного з ...
Наступна новина: Волинь: попросимо в Бога за ...

КОМЕНТАРІ