У Палаці культури міста Луцька відбулася акція «Подаруй дитині вишиванку».

У Палаці культури міста Луцька відбулася акція «Подаруй дитині вишиванку».

31.08.13 14:53 0 1080
Другий рік поспіль під патронатом «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» у нашому місті триває благодійна акція «Подаруй дитині вишиванку», яка спрямована на прояв таких високих людських якостей, як співчуття, альтруїзм, гуманізм, милосердя і має позитивний резонанс серед громадськості. Ініціаторами акції є Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Луцької міської ради та магазин-салон «Волинський сувенір». Минулого року в рамках акції вишиванки отримали більш як дві сотні дітей-сиріт, а благодійники вручили тридцять сорочок дітям з особливими потребами.

Народний депутат України, засновник благодійного фонду Ігор Палиця подякував усім, хто брав участь в організації акції, особливо майстриням, які вкладають свою душу у вишивку. «Адже вишиванка – це наша культура і оберіг нації», – зазначив народний депутат і вручив сорочечки дітям.

У заході взяв участь міський голова Микола Романюк. Він, вітаючи дітей зі святом, акцентував на доброзичливій аурі, яка панує у залі. Її доповнює тепло сердець майстринь, які створили вишиванки, кожна з яких - неповторна і по-своєму чудова. Микола Романюк подякував майстриням, що відгукнулися на пропозицію взяти участь в благодійній акції, і «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за її фінансову підтримку.

До нового навчального року дітки з особливими потребами отримали від міського голови шкільне приладдя. Кращі дитячі творчі колективи міста подарували концерт учасникам благодійної акції «Подаруй дитині вишиванку».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завдяки ...

КОМЕНТАРІ