Луцьк: відбулася благодійна акція «Скоро до школи»

Луцьк: відбулася благодійна акція «Скоро до школи»

31.08.13 08:19 0 979
Микола Романюк щиро подякував Митрополиту Ніфонту за благодійні акції, які владика організовує спільно з міською владою, усі його добрі ініціативи. Міський голова висловив сподівання, що цей день діти з вдячністю пам’ятатимуть і молитимуться Богові за своїх благодійників. Пригадав, як колись з радістю переступив поріг сільської школи, і побажав, особливо школярикам, успішного навчання, Божого благословення, а влада зробить усе можливе, щоб навчання дітей було комфортним.

Протоієрей Микола Бондарук благословив дітей на успішний навчальний рік, акцентуючи, що церква, наче матір, піклується про духовне і моральне виховання. Протоієрей Валентин Марчук подякував за співпрацю міській владі, особливо міському голові Миколі Романюку. Розповів дітям, що нещодавно Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Володимир нагородив Миколу Романюка орденом Святителя Миколая за заслуги перед церквою і благодійність.

Ліна Галан повідомила: «На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 194 дитини-сироти та дитини позбавлені батьківського піклування. 70 сімей під час акції отримають шкільне приладдя».

Дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування вручили шкільне приладдя та рюкзаки Микола Романюк та священнослужителі.

Завітав до дітей хор студентів-семінаристів під диригуванням Протоієрея Петра Муляра. Вони повіншували дітей на добре здоров’я, успіхи у новому навчальному році.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Юні тернопільські ...

КОМЕНТАРІ