У міській раді звучали слова вітань луцьким підприємцям

У міській раді звучали слова вітань луцьким підприємцям

31.08.13 11:45 0 1062
П’ятнадцятий рік уже традиційно від дати підписання (5 жовтня 1998 року) Указу Президента України у першу неділю вересня, у нашій державі відзначається День підприємця.

Тож напередодні професійного свята, у залі засідань міської ради звучали слова вітань на адресу луцьких підприємців.

Міський голова Микола Романюк звернувся із вітальним словом до винуватців свята: «Тут присутні ті, які приклали максимум зусиль у розвиток своєї справи. Адже складно роботи свій бізнес», - зауважив він. Микола Ярославович подякував за те, що підприємці міста створюють нові робочі місця, розвивають наше місто, вміють організувати і успішно розвинути нову справу.

Адже підприємництво вибирають своїм покликанням енергійні, ініціативні люди, які уміють знайти і міцно знайти своє місце в економіці. « підприємці займаються багатьма видами діяльності, це є золотою серединою, яка тримає на собі все. Це не лише талант, але й велика праця, яка гідна пошани і підтримки», - переконаний Микола Романюк.

«Ваше товариство постійно збільшується. Є конкуренція – і це добре. Міська влада завжди готова до налагодження максимального розуміння та конструктивного партнерства заради процвітання нашого міста», - зазначив він й побажав присутнім здоров’я, щастя, успіху, здійснення всього задуманого.

«Знаю, що у цій залі є ті, які відгукуються на прохання міської ради чи допомогти діткам-сиротам, чи провести якісь інші благодійні заходи. Багато з вас допомогли у організації заходів до Дня Незалежності України», - зауважив міський голова й подякував їм за допомогу. Опісля підприємці міста отримали з рук міського голови Почесні грамоти та Подяки.

Тож за сумлінну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності у місті Луцьку, зміцнення приватного сектору вітчизняної економіки та з нагоди професійного свята - Дня підприємця Почесною гарматою міського голови нагороджено Сергія Романчука, підприємця, керівника служб «Максим-таксі» та «Сім-таксі» та Юлію Шаульську, підприємця.

Подяками міського голови відзначено: Людмилу Антоненко, підприємця; Аллу Василюк, підприємця; Ігоря Дильова, підприємця, голову правління Луцької міської громадської організації «Народний ринок»; Тетяну Городюк, директора «СітіДрук»; Володимира Косинського, підприємця, водія служби «Сім-таксі»; Василину Кузьмич, підприємця; Ігоря Куріліна, підприємця; Романа Мусійчука, підприємця, водія служби «Максим-таксі»; Людмилу Патіюк, підприємця; Світлану Потрапелюк, підприємця; Юрія Філоненка, підприємця; Віталія Шамрила, підприємця, водія служби «Максим-таксі»; Наталію Шафету, підприємця.

Приєднався до вітань й секретар міської ради Григорій Пустовіт. Він подякував підприємцям за їх працю, за те, що розвивають наше місто, роблять його кращим, заможнішим та динамічним.

Від імені підприємців подякував міській владі за хорошу співпрацю голова правління Луцької міської громадської організації «Народний ринок», підприємець Ігор Дильов.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ