Чернівці: Віталій Михайлішин привітав педагогів

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав педагогів

31.08.13 10:41 0 1131
30 серпня, у Літньому театрі відбулася традиційна серпнева конференція працівників педагогічних закладів міста. На ній обговорювалися підсумки розвитку освіти Чернівців у 2012/2013 навчальному році. Про завдання на наступний навчальний рік доповіла начальник управління освіти Чернівецької міської ради Валентина Малишевська. Також перед освітянами міста виступив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Звернувшись до всіх присутніх, він, зокрема сказав:

«На Ваші плечі лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, а отже Ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. Пам’ятайте: Україна починається з кожного з нас. І тільки нам під силу збудувати сильну, квітучу, заможну державу. Впевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України. Я дякую усім Вам за Вашу самовіддану працю, за підтримку один одного, за великий талант і покликання сіяти мудрість та знання, за любов до дітей і рідного краю, за активне розуміння нашої спільної мети. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Я хочу побажати кожному з Вас, Вашим сім’ям, близьким та друзям впевненості у завтрашньому дні, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті».

Секретар Чернівецької міської ради вручив Почесні грамоти та цінні подарунки освітянам та посвідчення про призначення муніципальних стипендій. Варто зауважити, що за ініціативи Віталія Михайлішина кількість стипендіатів збільшилась удвічі, а сума стипендії зросла на 200 гривень.

Для довідки:

На підготовку закладів освіти міста до нового 2013/2014 навчального року з бюджету міста додатково виділено майже 4 млн.грн.

Зокрема:

•проведено капітальні ремонти спортзалу в ліцеї №2, даху приміщення початкової школи гімназії № 2, санвузла в ЗОШ № 13 на суму понад 1,5 млн.грн.;

•продовжено роботу з благоустрою та удосконаленню діяльності НВК «Любисток» та «Берегиня» на суму близько 200 тис.грн.;

•на виконання робіт із встановлення лічильників тепла в закладах освіти виділено кошти на суму 1,5 млн.грн;

•замінено вікна в ДНЗ №7,23,24,26,48 на 140 тис.грн.;

•у 2013 році відкрито ще 5 додаткових груп в садочках міста, тривають роботи з підготовки до відкриття ще 2-х груп.

•тривають роботи з капітального ремонту фасадів в ЗОШ № 19, 40, 37, ремонт будівлі в ЗОШ № 5, ремонт харчоблоків в ДНЗ № 8 та 49, загальна вартість робіт понад 1 млн.грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ