Тернопілля: валентин Хоптян вимагає суттєво підвищити в області рівень виконавської дисципліни

Тернопілля: валентин Хоптян вимагає суттєво підвищити в області рівень виконавської дисципліни

31.08.13 12:28 0 1015
Облдержадміністрацією спільно із структурними підрозділами та райдержадміністраціями постійно вживаються конкретні заходи щодо підвищення рівня виконавської дисципліни на місцях, посилення контролю та виконання завдань, визначених законодавством України, актами Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів і власними розпорядчими документами. Роботу райдержадміністрацій щодо виконавської дисципліни обговорили учасники засідання колегії Тернопільської облдержадміністрації.

Як йшлося під час наради, в області на постійному контролі перебуває виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації „Про стан реформування первинної медичної допомоги в області”. На даний час утворено 9 центрів первинної медичної допомоги, як юридичних осіб, решта шість центрів планується створити у другому півріччі поточного року в Бучацькому, Лановецькому, Підгаєцькому, Теребовлянському, Тернопільському та Шумському районах. На виконанні залишається доручення голови облдержадміністрації „Про формування ресурсів продовольчого зерна для забезпечення потреб населення області у 2013/2014 році”.

Особлива увага приділяється розпорядженню голови облдержадміністрації „Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати”. Станом на 16 серпня 2013 року мешканцям області заборгували 8,8 млн гривень. Значна частина боргу припадає на м. Тернопіль (26,3%), Тернопільський (26,7%) і Гусятинський (20,9%) райони. Влада області докладає всіх зусиль і цього вимагає Президент, аби повністю ліквідувати борги по зарплаті. В області проведено 1125 перевірок з даного питання. Без належного оформлення трудових відносин виявлено 301 особу, легалізовано 168 робочих місць.

З метою підвищення рівня виконавської дисципліни голова обласної державної адміністрації попередив всіх керівників регіону про їх персональну відповідальність за своєчасне і безумовне виконання вимог законів, актів і доручень Президента та Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрації та власних рішень. Валентин Хоптян доручив посилити керівництво підпорядкованими сферами, галузями і територіями, всебічно аналізувати стан справ в них, підвищити вимогливість до управлінських кадрів, а також невідкладно провести аналіз виявлених недоліків і вжити заходів з їх усунення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі дітям з ...
Наступна новина: На Сумщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ