В Житомирській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дві людини потрапили до лікарні

В Житомирській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дві людини потрапили до лікарні

31.08.13 12:49 0 1086
29 серпня близько 14:55 на пункт зв’язку 10 Державної пожежно-рятувальної частини Новоград-Волинського району. Надійшло повідомлення від чергового служби «103» про дорожньо-транспортну пригоду, яка виникла в районі села Броники на 210-му кілометрі траси Київ-Чоп.

По прибуттю відділення на місце виклику було виявлено пошкоджене авто марки «ВАЗ». На задньому сидінні машини у шоковому стані з ознаками травматичних ушкоджень голови та в свідомості перебував заблокований пасажир. В результаті ДТП останній отримав закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітини та струс мозку. Інший потерпілий пасажир отримав забій таза. На час прибуття пожежно-рятувального розрахунку останній знаходився назовні біля понівеченої автівки разом із водієм підприємства, який не постраждав.

Силами особового складу пожежно-рятувальної служби одного потерпілого було вивільнено з понівеченого авто та доставлено до карети швидкої допомоги.

Обоє постраждалих були госпіталізовані в травматологічне відділення Новоград-Волинської міськрайонної лікарні. Загрози їхньому життю немає.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Кращі з кращих представники ...

КОМЕНТАРІ