Кращі з кращих представники підприємництва отримали подяки від Міндоходів Хмельниччини

Кращі з кращих представники підприємництва отримали подяки від Міндоходів Хмельниччини

31.08.13 12:53 0 1017
З нагоди Дня підприємця подяки та ексклюзивні подарунки регіонального управління Міністерства доходів та зборів України вручено людям, які роблять велику державну справу – виробляють якісну продукцію, надають послуги, створюють нові робочі місця та сумлінно сплачують податки.

Тож нинішнього року нагороди з логотипом «Кращому підприємцю -2013» вибороли генеральний директор публічного акціонерного товариства «Славутський солодовий завод» Микола Дубіна, директор державного підприємства «Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів Надія Ковбасюк та фізичні особи – підприємці Ольга Дацюк з Хмельницького і Людмила Верещак з Полонного.

Безумовно, це лише частка представників підприємництва, які своєю працею у якісному та кількісному вимірі сприяють соціально-економічному розвитку українського суспільства.

Власне, як зазначив у вітальному виступі з цієї нагоди перший заступник начальника Головного управління Міндоходів в області Володимир Михайлюк, саме завдяки соціально активному бізнесу з початку року на Хмельниччині надходження до зведеного бюджету перевершили двохмільярдний рубіж. Ми маємо сприятливий інвестиційний клімат, хороші партнерські стосунки з бізнес-активом краю.

«Це прекрасні надбання для розкриття творчого потенціалу, реалізації резервів та подальшого розвитку. Міндоходів Хмельниччини висловлює щиру подяку кращим представникам підприємництва краю, які завдяки добросовісному ставленню до свого громадянського обов’язку сприяють розбудові незалежної, економічно міцної України». – резюмуцвав посадовець.

Про роль і значення малого та середнього бізнесу у соціально-економічному житті нашого краю на урочистостях з нагоди Дня підприємця, які традиційно відбулися у сесійній залі Будинку рад, вели мову голова Хмельницької обласної ради Микола Дерикот, заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Гураль, керівники установ та організацій, громадські активісти.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Тернополі визначено ...

КОМЕНТАРІ