У Львівській області висвітлення актуальних питань - на зустрічі з представниками бізнесу

У Львівській області висвітлення актуальних питань - на зустрічі з представниками бізнесу

31.08.13 13:41 0 933
В Миколаївській ОДПІ Головного управління Міндоходів у Львівській області проведено зустріч з представниками малого та середнього бізнесу району.

Відкриваючи зустріч начальник інспекції Тетяна Ризванюк зазначила, що забезпечення простоти, зручності адміністрування податкових і митних платежів, зменшення податкового навантаження, підвищення якості та комплексність податкового і митного сервісу – це те, над чим працюють фахівці Міндоходів. Такі зміни скеровані на досягнення партнерства з платниками податків, підвищення рівня їх податкової культури, а також на забезпечення стабільного наповнення бюджетів усіх рівнів.

Більшість платників уже оцінили переваги податкових сервісів (консультації, адміністративні послуги, надання довідок, приймання звітів в електронному вигляді, отримання безкоштовного ключа електронного цифрового підпису тощо), які надаються платникам податків у Центрі обслуговування платників податків Миколаївської ОДПІ.

З початку року Центром обслуговування платників податків надано більше 18000 послуг, з яких 14000 адміністративних, 600 інформаційно-консультативних та 3500 - з прийому кореспонденції.

Податківці розповіли про останні зміни в податковому законодавстві, розяснили особливості сплати податку на нерухоме майно, питаннях модернізації РРО, сплати земельного податку.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ