Хмельницькі міндоходівці у липні легалізували працю більше сотні найманих працівників

Хмельницькі міндоходівці у липні легалізували працю більше сотні найманих працівників

31.08.13 15:23 0 977
За результатами проведеної у липні 2013 року роботи, спрямованої на легалізацію найманої праці, фізичними особами – підприємцями, роботодавцями легалізовано працю 115 найманих працівників, у тому числі - 58 у сфері пасажирських перевезень, 21 у сфері роздрібної торгівлі, 12 в ресторанному господарстві та 11 у швейному виробництві.

Такі дієві заходи фахівців Міндоходів стали результативними, як для місцевої скарбниці, так і в дотриманні соціальних гарантій в оплаті праці жителям обласного центр. Адже за цей період часу легалізовано понад 130 тисяч гривень заробітної плати, з якої щомісячно буде сплачуватись до бюджету міста майже 10 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, – інформує управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Хмельницькому ГУ Міндоходів у Хмельницькій області.

Спільна та скоординована робота органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та ДПІ у м. Хмельницькому ГУ Міндоходів Хмельниччини в питаннях легалізації зарплати, яка активно проводиться у місті, дає змогу посилити соціальний і правовий захист хмельничан.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ