Правоохоронці долучились до благодійної акції "Буковинський школярик"

Правоохоронці долучились до благодійної акції "Буковинський школярик"

31.08.13 08:45 0 1045
Чернівецька обласна благодійна організація «Майбутнє України» влаштувала вчора справжнє свято для майбутніх першокласників, які виховуються у дитячих будинках та інтернатах області.

Концертна програма, солодощі, ляльки-велетні та подарунки – все це та теплі вітання зі вступом до школи від меценатів створювали гарний настрій для 200 маленьких буковинців, яких запросили на свято «Буковинський школярик»

За допомогою чиновників, силовиків та бізнесменів вдалося придбати необхідні речі для того, щоб маленькі дошколята позбавлені батьківської опіки могли піти у перший клас. Це і яскраві рюкзачки, і канцелярське приладдя, і змінне взуття.

До благодійної акції долучились і буковинські правоохоронці.

Ми завжди беремо участь у подібних акціях та постійно допомагаємо інтернатам та дитячим будинкам - каже заступник начальника управління кадрового забезпечення Борис Ротар, - працівники міліції регулярно відвідують маленьких вихованців підшефних навчальних закладів. ми прийшли, щоб привітати дітей від імені начальника УМВС області Олександра Демидова та вручити подарунки. 1 вересня – це одна з тих дат, які запам'ятовуються на все життя і ці діти не мають бути позбавлені свята та яскравих спогадів.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ