Буковинські правоохоронці урізноманітнили літній відпочинок дітей

Буковинські правоохоронці урізноманітнили літній відпочинок дітей

31.08.13 13:36 0 964
За період літніх канікул працівники міліції регулярно відвідували дитячі табори, спілкувались з підростаючим поколінням та залучали дітлахів до спортивних змагань.

Візити працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей до навчальних та оздоровчих закладів області стали вже доброю традицією. Правоохоронці проводять з дітьми бесіди та лекції на правову тематику, влаштовують пізнавальні та розвиваючи ігри тощо.

Такі заходи є особливо актуальними під час літніх канікул, адже саме в цей період послаблюється контроль з боку дорослих та у дітей з’являється безліч вільного часу.

За останні 3 місяці працівники ВКМСД провели бесіди з більш ніж двома тисячами дітей, які відпочивали у дитячих та оздоровчих таборах області.

Під час зустрічей правоохоронці розповідали про правопорушення та відповідальність за їх скоєння, про наслідки вживання наркотиків та алкоголю, про правила поведінки на дорозі тощо. Особлива увага приділялась інформуванню дітей про те, що міліція не тільки карає, а й захищає – тож до кожного правоохоронця завжди можна звернутись по допомогу.

Треба зазначити, що працівники міліції не тільки повчали дітей, але й залучали їх до змістовного дозвілля. Адже вільний час також треба використовувати з користю. Правоохоронці організовували та проводили у дитячих таборах показові виступи, конкурси, цікаві ігри, вікторини та спортивні змагання.

Також для того, щоб діти почували себе безпечно під час відпочинку у всіх таборах цілодобово несли службу співробітники місцевих райвідділів міліції.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник закарпатської ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ